Blogi

21.12.2014

Oulun tukiryhmä perustettu

Oulussa perustettiin perjantaina tukiryhmä Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Katja Hänniselle. Ryhmän vetäjiksi valittiin Elina Koistinen ja Mauno Murtoniemi. Ryhmä tukee raahelaisen Hännisen vaalityötä Oulussa ja sen lähialueilla. 

Kansanedustajaksi kesällä noussut Hänninen korostaa vaalikampanjassaan muun muassa perheen hyvinvointia, lasten oikeutta päivähoitopaikkaan ja lapsilisäleikkausten peruuttamista, maksutonta koulutusta, hyviä julkisia palveluja ja oikeudenmukaista verotusta sekä ulkopolitiikassa Suomen liittoutumattomuutta. Uusia työpaikkoja synnytetään kaivostoiminnan jatkojalostuksen ja erilaisten energiaratkaisujen toteuttamisen avulla.

Tukiryhmän tavoitteena on Katja Hännisen valinta jatkokaudelle sekä vähintään kolme kansanedustajan paikkaa Vasemmistoliitolle Oulun vaalipiiristä.

Lisätietoja: Mauno Murtoniemi, murtomane@gmail.com, ja Katja Hänninen, 050 512 3325