Blogi

31.7.2014

Terveiset uudelle kansanedustajalle: ”Pysy omana itsenäsi!”

Vasemmistoliiton aktiivit keräsivät Pekanpäivillä 28. kesäkuuta kesäkuun seutukuntalaisten terveisiä uudelle kansanedustajalle. Nelisenkymmentä Härkätorilla puolueen teltalla käynyttä jätti Katjalle evästyksiä eduskuntatyöhön.

Selvästi eniten painotettiin eläkeläisten, lapsiperheiden ja muiden pienituloisten aseman parantamista. Muun muassa eläkekatto mainittiin tulojen tasaamisen keinona. Evästäjät haluavat kansanedustajalta myös toimia tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden puolesta sekä Nato-jäsenyyttä ja ydinvoiman rakentamista vastaan. Lisäksi muistutettiin seutukunnan tiehankkeista ja työpaikkojen tarpeesta. Mainintoja saivat myös Suomen ja Venäjän suhteiden vaaliminen sekä paluumuuttajien verotus.

Moni Pekanpäivien kävijä lähetti kuitenkin samat terveiset kasvokkain tai paperilla: ”Onnea tulevaan tehtävään, Katja! Pysy omana itsenäsi!”