Katja

Olen raahelainen kansanedustaja ja viiden lapsen äiti. Synnyin Oulaskankaalla vuonna 1980. Työskentelin ennen eduskuntaa osa-aika myyjänä ja luottamusmiehenä Raahen Prismassa. PAM:n jäsen olen ollut 20 vuotta.
Olen Eduskunnan Lapsen puolesta- ryhmän puheenjohtaja ja perustin eduskuntaan Kylätoimintaverkoston. Kuulun myös eduskunnan eräkerhoon, keliakiaverkostoon ja diabetesryhmään.

Tärkein tavoitteeni kansanedustajana on edistää työelämän tasa-arvoa ja riittävää toimeentuloa sekä jokaisen oikeutta hyvään ja turvalliseen elämään iästä, asuinpaikasta tai sosiaalisesta asemasta riippumatta. Oikeudenmukainen yhteiskunta vaatii puheiden sijaan tekoja ihmisen parhaaksi. Emme tarvitse aktiivimallin kaltaisia syyllistäviä pakkoleikkureita, lähipalveluiden alasajoa tai nuoria syrjäyttäviä koulutusleikkauksia.

Me tarvitsemme reilua ja kannustavaa sosiaaliturva- ja työllisyyspolitiikkaa, maksukyvyn mukaista progressiivista verotusta, toimivaa julkista perusterveydenhuoltoa ja maksutonta toisen asteen koulutusta. Yksityiseen voitontavoitteluun hoiva-alalla on puututtava. Lapset ja vanhukset eivät ole kauppatavaraa. Vastuu ihmisestä ja ympäristöstä on yhteinen.

Pidetään kaikki mukana ja muutetaan yhdessä politiikan suuntaa kohti inhimillisempää ja oikeudenmukaisempaa päätöksentekoa.

Luottamustoimiani:

  • Kansanedustaja 4.7.2014 alkaen ja Raahen kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja. Valtuutettu vuodesta 2009
  • Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallituksen jäsen
  • Osuuskauppa Arinan edustajiston jäsen ja kirkkovaltuutettu
Share Button

Tue kampanjaa lahjoituksella!

Hyvä ja turvallinen elämä
❤️ tekoja ihmisen parhaaksi

Laitetaan yhdessä palvelut kuntoon, turvataan jokaiselle riittävä toimeentulo ja pidetään kaikki mukana!

Halutessasi voit tukea kampanjaa lahjoituksella:
tilille: FI75 5381 0320 1337 52
saajaksi Katja Hännisen tukiryhmä
viestiksi: Katja jatkoon

Kirjoitukset kuukausittain

Uutiskirje

Tilaa kirjeitä eduskunnasta!