Jokelanperän pyörätielle saatava valtionrahoitusta

Jokelanperän pyörätien rakentaminen on Raahen kaupungin ykköshanke ensi vuonna ja puolet kustannusarviosta koostuu pelkästään VR:n turvalaitteiden ja rakenteiden uusimisesta. On siis vähintäänkin kohtuullista, että turvalaitteiden uusimisen kustannukset hoidetaan valtion toimesta. Radan turvalaitteiden uusiminen on liikenneturvallisuuden kannalta erittäin oleellista.

Jalankulku ja pyöräilyliikennettä tiellä on suhteellisen paljon, koska Jokelankyläntien varressa on alakoulu ja Pattijoen taajamassa yläkoulu. Jalankulku- ja pyöräilytien rakentaminen parantaa oleellisesti jalankulku- ja pyöräilyliikenteen turvallisuutta. Lisäksi Pattijoen palveluiden saavutettavuus paranee Jokelasta käsin myös kevyen liikenteen käyttäjien kannalta.

Jätin asiasta eduskunnassa viime viikolla 750 000 euron talousarvioaloitteen vuoden 2020 valtion talousarvioon.


Share Button

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tue kampanjaa lahjoituksella!

Hyvä ja turvallinen elämä
❤️ tekoja ihmisen parhaaksi

Laitetaan yhdessä palvelut kuntoon, turvataan jokaiselle riittävä toimeentulo ja pidetään kaikki mukana!

Halutessasi voit tukea kampanjaa lahjoituksella:
tilille: FI75 5381 0320 1337 52
saajaksi Katja Hännisen tukiryhmä
viestiksi: Katja jatkoon

Kirjoitukset kuukausittain

Uutiskirje

Tilaa kirjeitä eduskunnasta!